Ramnicu Valcea Londra transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Ramnicu Valcea Londra  Anglia la adresa 

0762280240-  0756833674

 

Transport persoane Ramnicu Valcea  Londra Anglia – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Ramnicu Valcea Londra  –   

Curse rapide Ramnicu Valcea Londra LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Braila Ramnicu Valcea Londra  Anglia

 

 

 

 

 

 

Rezervări bilete la telefonul afisat sau pe whatsaap.Plecarea doar  MIERCURI si JOI cu retur SAMBATA-DUMINICA

Plecarile sant anuntate de catre sofer cu o zi inainte. catre orasele  catre: ,Watford,Slough,Luton,Oxford,Reading,Birmingam ,Northampton,Leicrster,Milton Keynes,,Peterborough,Norwich,Brighton,Guilford

Curse autocar Ramnicu Valcea Londra Anglia

. CopiiI intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului,  In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Curse microbuz Ramnicu Valcea Londra Anglia

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane 

3.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la preturi minime

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Londra Ramnicu Valcea de la adresa

Londra  este capitala Angliei și a Regatului Unit.Simbolul Londrei este Big Ben-ul, turnul cu ceas al Palatului Parlamentului.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele

                                     0762280240-  0756833674    http://www.alexeurotour.ro