Sibiu Londra transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Sibiu Londra la adresa Anglia

0756833674   0762280240

Transport persoane Sibiu Londra-Curse  de transport persoane și colete pe traseul Sibiu Anglia și retur . Rezervări bilete la telefonul afisat sau pe whatsaap.Plecarea doar  MIERCURI si JOI cu retur SAMBATA-DUMINICA

 Impreuna cu Alexeurotour puteti sa beneficiati de calatorii in Europa individuale sau alaturi de familie si prieteni in conditii civilizate si moderne la preturi extrem de avantajose. Efectuam transport de persoane Sibiu – Londra direct la destinatia clientului, in fiecare saptamana cu autocare si microbuze

Plecare MIERCURI si JOI-retur din Anglia- Duminica

Vacanta la Londra – Capitala Regatului Britanic

Londra are o reputatie bine-meritata ca fiind unul dintre cele mai scumpe orase din lume. Cu toate acestea este una dintre cele mai populare destinatii turistice. Acest lucru se datoreaza probabil faptului ca orasul de pe Tamisa are cate ceva de oferit pentru orice turist, indiferent de bugetul sau.

Transport persoane Londra Sibiu de la adresa

Oferim servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Romania Londra Romania cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.

Din Londra persoanele se preiau de la adresa si se transport rapid in siguranta si confort

Curse autocar Sibiu Londra

Curse microbuz Sibiu Londra  – in fiecare SAPTAMANA

Curse rapide Sibiu Londra  LA DESTINATIE!!!

Londra (în engleză London) este capitala Angliei și a Regatului Unit

Plecari din Sibiu catre Londra

Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour-Tur, companii cu care colaboram.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Sibiu Londra 

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Contactati-ne pentru transport cu autocarul

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

 

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240

  0756833674