Arad Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Arad Anglia la adresa

0756833674     0762280240

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Arad Anglia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane  din Arad catre  Anglia si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort de la  Arad in  Anglia, avem nevoie doar  de numele localitatii dorite.

Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Bilete

La inscrierile efectuate in ziua plecarii sau direct la autocar, veti primi documentele necesare la fata locului.

Biletul trebuie pastrat pe tot parcursul calatoriei. Biletele pierdute sau furate nu pot fi inlocuite.  Biletul de calatorie este nominal, nu este transmisibil si trebuie prezentat personalului de serviciu al societatii sau organelor de control.

In cazul intreruperii transportului din vina calatorului, biletul de calatorie isi pierde valabilitatea, iar contravaloarea acestuia nu se returneaza.

Program autocare si microbuze 

Bilet autocar/microbuz  Arad Anglia

Pretul biletului Arad Anglia il aflati sunand la numerele afisate.

AlexEuroTour aplica reduceri  de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20%  pentru copiii 1-10ani.

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

Plecari spre Anglia-din Arad

Marti  -Londra,Oxford,Birmingham,Manchester,Blackpool,Liverpool,Preston,Warrington.

Joi-Luton,MiltonKeynes,Northampton,Leicester,Nothingham,Chesterfield,Doncaster,Shefield,Hull,Leeds,Durham,Newcastle

.VineriLondra,Cambridge,Colchester,Ipswich,Norwich,Peterborough,Ely,Kings.

SambataLondra,

Arad Anglia

Contactati-ne pentru transport cu autocarul din Arad catre Anglia

Plecari din Arad catre Anglia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Anglia  este cea mai mare și cea mai dens populată țară din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Arad Anglia , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari