Arad Londra transport persoane la adresa Anglia

TRANSPORT  PERSOANE  ARAD LONDRA la adresa

Cele doua curse de transport persoane Arad Londra , puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu..Plecarile Arad Londra se fac din gara. Durata este aproximativ  24-30 ore. Ora poate sa difere in functie de unele evenimente ( vreme,conditii de drum,,s.a). Clientii nostri sunt transportati direct  la adresa in Anglia.  Alex EuroTour  are ca politici de functionare siguranta pasagerilor, calitatea serviciilor si disponibilitatea de bilete avatanjoase.  Alaturi de noi, transporturile internationale au preturi accesibile! De asemenea, respectam pasagerii nostri, oferindu-le o masa calda pe durata calatoriei!

Transportul de persoane Arad Londra (Anglia) va ofera un itinerariu format din tari transit precum: Ungaria-Austria-Germania-Belgia- Anglia . Pe toata durata cursei se fac pauze de 15 minute .

 

Indiferent de scopul calatoriei dumneavoastra,trebuie sa profitati din plin de aceasta experienta?. Un drum lung cu autocarul sau microbuzul poate parea obositor. Transportul de persoane Arad Londra, organizat de Alex EuroTour ofera toate serviciile de care aveti nevoie ca dumneavoastra si ceilalti pasageri sa va bucurati de o calatorie deosebita!

Arad Londra   Reduceri bilete autocar:

Se aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat,

Ce servicii sunt gratuite la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Arad Londra?

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului!

Cum pot ajunge in Londra cu autocarul?

Este nevoie doar sa apelezi agentiile noastre si sa-ti programezi rezervarea la autocar din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Londra!Londra (în engleză London) este capitala Angliei și a Regatului Unit

Transport cu microbuze Arad Londra

 Curse regulate de transport persoane Arad Londra cu bilete ieftine.

Curse microbuz Arad Londra

Cele doua curse de transport persoane Arad Londra , puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet  microbuz Arad Londra

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Arad Londra bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz Arad Londra

De ce noi?

– Transport persoane Arad Londra este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Arad Londra

– Siguranta si confort la transport persoane Arad Londra

Arad Londra

Plecari din Arad  catre Londra cu autocarul sau microbuzul  in fiecare vineri Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

 Cursa – Arad Londra

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Arad Londra

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Arad Londra, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari