Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Braila Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane  Braila Anglia  la adresă

Impreuna cu Alexeurotour puteti sa beneficiati de calatorii in Europa individuale sau alaturi de familie si prieteni in conditii civilizate si moderne la preturi extrem de avantajose. Efectuam transport de persoane Braila – Anglia direct la destinatia clientului, in fiecare zi cu autocare si microbuze  Serviciile noastre de transport persoane includ dotari precum aer conditionat, , sistem video si audio, insotitor de bord, cat si scaune rabatabile, spatioase si confortabile. Punem accent pe corectitudine si respect in relatia cu clientii nostri, de aceea pentru transportul de persoane Braila– Anglia oferim tarife corecte in raport pret-calitate. Soferii nostri au experienta necesara pentru a duce la bun sfarsit curse internationale, sunt amabili si isi cunosc bine traseul.

Braila Anglia transport persoane

CURSE AUTOCAR BRAILA – ANGLIA LA ADRESA – PLECARI ZILNICE CU MICROBUZUL DIRECT LA DESTINATIE

Plecarile din Braila  catre Marea Britanie cu autocarul au loc in fiecare zi de la gara din localitate la ora 5.00 cu destinatie catre cele mai importante orase si localitati din regiune.

 

De asemenea pentru cursele retur din Regatul Unit catre Romania, comunicati-ne codul postal iar noi va vom pune la dispozitie cea mai fiabila cursa catre Romania. Nu in ultimul rand, plecarile Braila – Anglia cu autocarul se ridica la cele mai inalta stadarde de siguranta, datorita inspectilor periodice pe care specialist nostril le realizeaza periodic atat din punct de vedere estetic cat si tehnic.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind curse autocar Braila Anglia ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

Plecari din Braila spre Anglia-transport la adresa catre orasele

Rezervari

In ziua anterioara plecarii, dispecerii nostri vor suna toti pasagerii care urmeaza sa fie imbarcati in ziua urmatoare si vor reveni si cu alte precizari, care sa evite timpii de asteptare a masinii pentru imbarcare