Braila Cheltenham transport persoane

Tansport persoane Braila Cheltenham Anglia la adresa

Transport persoane Braila Cheltenham

Braila Cheltenham cursa de autocar , pusa la dispozitia tuturor celor care doresc sa calatoreasca pe aceasta ruta pana la adresa.

Plecarea din Braila Cheltenham se face luni,joi,sambata lTransportul  persoanelor se face, cu autocare, avand aer conditionat, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje,sistem audio video performant, , acestea fiind conduse de soferi bine pregatiti, cu o experienta vasta pe drumurile Europei.Imbarcarea calatorilor din Braila pentru Cheltenham se efectueaza de la gara  calatorii fiind rugati sa fie cu cel putin 30 minute inainte pentru a putea fi puse bagajele si pentru a achita biletul de calatorie.

 

Cheltenham sau Cheltenham Spa este un oraș, o stațiune balneoclimaterică și un district ne-metropolitan situat în comitatulGloucestershire, regiunea South West, Anglia.

Biletul de autocar  Braila Cheltenham

Din Braila-Cheltenham pretul calatoriei poate fi achitat in lei, sau lire depinde cum aveti dumneavoastra, si rezervarea se face telefonic, iar plata direct la sofer in ziua plecarii. Rezervarile se fac in prealabil la numerele afisate ,cu cateva zile inainte de plecare asigurandu-va loc in autocar.

 

Bagaje admise

Inclus in pretul biletului aveti voie sa luati cu dumneavoatra un numar de 40 kg de bagaj care v-a fi pus la cala autocarului , si in autocar puteti avea bagajul de mana.Soferii vor face pauze suficiente pentru calatori pentru nevoi personale, pentru recreiere dar si pentru a servi masa .

 

Braila Cheltenham reducerii pentru copii-Copiii cu varsta mai mica de 1 an beneficiaza de 50% reducere la pretul biletului.-Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani reducere la pretul biletului.-Pentru grupuri de minim 5 persoane, reduceri.-Bagajele ce depasesc 40Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.-La bilet dus intors reducere

 

 

Dorim sa va fim de folos oricand aveti nevoie ,de relatii privind transport persoane  Braila Cheltenham.

De aceea sunati la

0756833674

-0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro