Braila Banbury transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Braila Banbury la adresa si retur

 Transport persoane Braila Banbury

Transport persoane Braila Banbury  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Braila Banbury  – Transportul se face in fiecare luni,joi,sambata

Curse rapide Braila Banbury direct LA DESTINATIE!!!

Curse autocar  Braila Banbury

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 10 % din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, .

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cualte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Braila Banbury

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra

, 2. Oferim transport persoane Braila Banbury  cu plecare  in fiecare zi de luni,joi,sambata

3.transport persoane  prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze  moderne la cele mai bune preturi

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane  Banbury Braila de la adresa luni miercuri,sambata

Banbury este un oraș în comitatul Oxfordshire, regiunea South East England. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240  -0756833674 si pe http://www.alexeurotour.ro