Braila Cambridge transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Braila Cambridge si retur la adresa

Transport persoane Braila Cambridge

Transport persoane Braila Cambridge – Specializati in transport persoane Braila Newburry detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / Braila Cambridge – Luni,  Joi,  si Sambata.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt Transport persoane Braila Cambridge sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Curse rapide Braila Cambridge direct LA DESTINATIE!!!

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim Transport persoane Braila Cambridge  cu plecare  in fiecare zi  de– Luni,  Joi,  si Sambata.

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.Transport persoane Braila Cambridge si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne

Transport persoane  Cambridge Braila

Cambridge  este un oraș universitar  în regiunea East din Anglia. Este situat la 80 km nord-nord-est de Londra.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Braila Cambridge, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 Rezervari