Braila Derby transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Braila Derby Anglia si retur la adresa 

Transport persoane Braila DerbyTransport persoane Braila Derby – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

unga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Braila Derby –luni,joi,sambata

Curse rapide Braila Derby LA DESTINATIE!!!

Preturi promotionale!!!

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, .

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.  Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbudin mai multe orase din tara noastra

, 2. Oferim transport persoane Braila Derby cu plecare  in fiecare zi de luni,joi,sambata

3.transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi

4. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Braila Derby  luni,joi,sambata la adresa

Orasul Derby apartine naţiune England, judet Derbyshire si districtul Erewash.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon- Rezervari

0762280240

 0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro