Braila Doncaster transport persoane Anglia

Transport persoane Braila Doncaster-Anglia   la adresa

0762280240- 0756833674

AlexEuroTour va ofera servicii de transport  persoane Braila Doncaster.Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Tarife si destinatii

Pentru a va asigura ca pretul afisat este cel corect, va rugam sa verificati pretul actualizat la numerele afisate.

Transport persoane Braila Doncaster

Doncaster este oraș  în regiunea Yorkshire and the Humber

Braila Doncaster-Anglia  – luni,joi,sambata.

Plecari din orasele Romaniei :

Braila -Galati -Constanta -Tulcea-Tecuci-Barlad -Husi-Vaslui-Negresti-Roman-Iasi-Podu Iloaiei-Targu Frumos-Harlau -Pascani-Motca-Cristesti-Targu Neamt-Dorohoi-Darabani-Botosani-Suceava-Gura Humorului-Falticeni-Buzau -Ramnicu Sarat-Focsani -Adjud -Onesti -Targu Ocna-Comanesti -Moinesti-Bacau-Buhusi-Roznov-Piatra Neamt-Poiana Largului-Tulghes-Borsec-Reghin -Toplita -Deda-Targu Mures -Iernut -Ludus -Turda-Gilau -Huiedin -Alesd -Cluj-Napoca -Negreni-Oradea -Bucuresti-Ploiesti – Brasov – Fagaras -Deva-Sibiu-Sebes-Alba -Aiud

Bilete de autocar

Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour-Tur, companii cu care colaboram.

Orase Anglia

Dover – Folkestone – Ashford – Canterbury – Maidstone – Crawley – Londra – Basildon – Chelmsford – Watford – Bracknell – Newburry – Bristol – Oxford – Luton – Banbury – Northampton – Rugby – Coventry – Nuneaton – Leicester – Derby – Stoke on Tent -Macclesfield – Sheffield – Hull – Stockport – Warington – Liverpool  – Birmingham – Manchester – Bolton – Rochdale – Huderrsfield – Bradford – Leeds – Rotherham – Doncaster – Blackburn – Preston – Blackpool – Stafford-Ilford

.Braila Doncaster transport persoane Anglia

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

 Rezervari

0762280240

 0756833674

www.alexeurotour.ro

.