Braila Hull transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Braila Hull Anglia  la adresa si retur

Transport persoane Braila Hull Anglia

Transport persoane Braila Hull  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Braila Hull Anglia – luni,joi sambata

Curse rapide Braila Hull  LA DESTINATIE!!!

Curse autocar  Braila Hull Anglia

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse  microbuz Braila Hull

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Braila Hull  cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne  la cele mai bune preturi

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane  Hull Braila

Orasul Hull apartine naţiune England, judet East Riding of Yorkshire si districtul City of Kingston upon Hull.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA.Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon-Rezervari

0756833674 –

0762280240

 si pe http://www.alexeurotour.ro