Braila Leeds transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Braila Leeds Anglia  la adresa si retur

0762280240- 0756833674

Transport persoane Braila Leeds  –Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Leeds este un oraş mândru de istoria sa, dar care se înnoieşte permanent. Arhitectural, el este un ansamblu eterogen de clădiri din mai multe perioade, dar atent primenite pentru a nu crea o discrepanță vizuală. Este chiar fascinant să vezi silozuri şi depozite, altădată de un cenuşiu mohorât, metamorfozate în moderne blocuri, cu locuri de joacă şi parcări, înconjurate de spații verzi

Transport persoane Braila Leeds

Curse autocar  Braila Leeds

Plecare din Braila luni, joi, sambata, la ora 05:00 De la Gara CFR. Curse rapide Braila Leeds  LA DESTINATIE!!!

 Plecare din Leeds miercuri, sambata, luni, la ora 20:00 De la adresa.Sosire vineri, luni, miercuri, la ora 03:30 La Gara CFR

Curse autocar Braila Leeds

Va oferim gratuit rezervari de bilete pentru transport persoane, avand cele mai avantajoase oferte de la cei mai seriosi transportatori: plecari zilnice cu autocare si microbuze din Romania catre Anglia si din Anglia catre Romania. Plecari Anglia in fiecare zi la preturi avantajoase.

Indiferent din ce oras din Romania sau Anglia plecati si indiferent in ce oras din Anglia sau Romania vreti sa ajungeti,  va asiguram o calatorie sigura, comfortabila si accesibila prin companiile transportatoare partenere.

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Transport persoane  Leeds Braila

Leeds, al treilea oraș ca mărime din Anglia, Regatul Unit al Marii Britanii . Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Rezervari bilete de autocar prin AlexEurotour

Dispecerii nostri va stau la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane,, in fiecare zi intre orele 8.00 – 22.00. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletului, statiile, orele de plecare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site. Este de preferat sa faceti rezervarea biletului cu cateva zile inainte de data plecarii.

Deoarece astfel veti evita riscul de a nu gasi locuri libere. Tariful biletului poate creste tinand cont de destinatia finala sau de bagaj. Biletele pot fi cumparate si de la soferi. Plecarile  sunt in fiecare zi. Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane si in   –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240-

 0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro