Braila Rugby Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Braila Rugby Anglia la adresa

AlexEuroTour specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor, ofera servicii de transport persoane Braila Rugby si retur la adresa. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele!

Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra

!Plecari  din Braila spre  Rugby-luni,joi,sambata cu autocarul si microbuzul

Transport persoane Braila Rugby Anglia

 Pretul biletului pentru  Braila Rugby si retur

. In pretul biletului aveti inclus de asemenea bagaj de pana la 40kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina),... Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport  si , copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Braila Rugby se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.  Oferim servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Braila Rugby / Rugby Braila la ADRESA

Transport persoane  Rugby Braila cu preluare de la adresa

Transport persoane Braila Rugby  luni,joi,sambata,la adresa

Rugby este un oraș  în comitatul Warwickshire, în regiunea West Midlands. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise. AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA,ITALIA,OLANDA, Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate

Rezervari

0756833674 –

0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro