Braila Slough transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Braila Slough Anglia la adresa si retur

Transport persoane Braila Slough

Transport persoane Braila Slough – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Braila Slough – Transportul se face in fiecare luni,joi,sambata

Curse rapide Braila Slough  LA DESTINATIE!!!

Curse autocar Braila Slough 

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,  In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse  microbuz Braila Slough 

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Braila Slough cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane  Slough Braila cu preluare de la adresa

Slough este un oraș și o Autoritate Unitară în regiunea South East England.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Rezervari

Contactati-ne pentru transport cu autocarul  Braila Slough

Plecari din Braila catre Slough Anglia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare luni,joi,sambata. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Braila Slough, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240