Braila Southampton Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Braila Southampton Anglia  la adresa

Transport persoane Braila Southampton

Transport persoane Braila Southampton  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectivde profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Braila Southampton – luni,joi,sambata.

Curse rapide Braila Southampton  LA DESTINATIE!!!

.Curse autocar  Braila Southampton

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse  microbuz Braila Southampton

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra

, 2. Oferim transport persoane Braila Southampton  cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.Asiguram transport persoane cu autocarul si microbuzul..Calatoriti rapid , la adresa si in maxim de confort.

Transport persoane  Southampton Braila de la adresa

Orasul Southampton apartine naţiune England, judet Hampshire si districtul Southampton. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.  AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA , ANGLIA ,ITALIA,DANEMARCA.  Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

 

 Rezervari

0762280240  –

0756833674

 si pe http://www.alexeurotour.ro