Braila Yeovil transport persoane

Transport persoane Braila Yeovil Anglia si retur la adresa

Transport persoane Braila Yeovil
Transport persoane Braila Yeovil

Transport persoane Braila Yeovil  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

 

 

Curse autocar / microbuz Braila Yeovil-luni,joi,sambata

Curse rapide Braila Yeovil direct LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!!

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5 % din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

http://www.alexeurotour.ro

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Braila Yeovil cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata la adresa

, 3. transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi   zilnic

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Braila Yeovil

Orasul Yeovil apartine naţiune England, judet Somerset si districtul South Somerset Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.