Braila York transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Braila York Anglia  la adresa

0762280240- 0756833674

 

Transport persoane Braila York cursa de autocar , pusa la dispozitia tuturor celor care doresc sa calatoreasca pe aceasta ruta pana la adresa.

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Imbarcarea calatorilor din Braila York se efectueaza de la gara  calatorii fiind rugati sa fie cu cel putin 30 minute inainte pentru a putea fi puse bagajele si pentru a achita biletul de calatorie.

Transport persoane Braila York se face luni,joi,sambata

Bilet de autocar Braila York

Din Braila pretul calatoriei poate fi achitat in lei, sau lire depinde cum aveti dumneavoastra, si rezervarea se face telefonic, iar plata direct la sofer in ziua plecarii. Rezervarile se fac in prealabil cu cateva zile inainte de plecare asigurandu-va loc in autocar.

Bagaje admise

Inclus in pretul biletului aveti voie sa luati cu dumneavoastra un numar de 40 kg de bagaj care v-a fi pus la cala autocarului , si in autocar puteti avea bagajul de mana. Soferii vor face pauze suficiente pentru calatori pentru nevoi personale, pentru recreiere dar si pentru a servi masa .

Autocarul va traversa Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Anglia.York este un oraș și o Autoritate Unitară în regiunea Yorkshire and the Humber. Oferim informatii , precizari pentru a putea sa rezervati un loc cu multa bucurie.

Dorim sa va fim de folos oricand aveti nevoie de informatii suplimentare. De aceea sunati la

0756833674 –

0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro.