Brasov Anglia la adresa transport persoane

Transport persoane Brasov Anglia si Anglia-Brasov:

0762280240   0756833674

Transport persoane Brasov Anglia  la adresa .Autocarele si microbuze pt transport persoane  sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Plecare  MIERCURI-JOI-retur din Anglia Sambata- Duminica

Bilete de autocar – transport persoane Brasov Anglia

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor .

Transport persoane Brasov Anglia

Brasov-Anglia cu bilet autocar

Curse  de transport persoane și colete pe traseul Brasov Anglia și retur . Rezervări bilete la telefonul afisat sau pe whatsaap.Plecarea doar  MIERCURI si JOI cu retur SAMBATA-DUMINICA

Plecarile sant anuntate de catre sofer cu o zi inainte.

Plecari din Brasov spre Anglia-transport la adresa catre orasele  catre: ,Watford,Slough,Luton,Oxford,Reading,Birmingam

Marea Britanie este un loc bun de munca?

Oricine doreste sa se mute in Marea Britanie pentru munca, va dori probabil sa stie cum este sa traiesti in Anglia. Anglia si restul Regatului Unit sunt o destinatie populara pentru migrantii din intreaga lume. Exista parti ale tarii care sunt multiculturale, cum sunt marile orese din Londra, Brimingham si Manchester, si exista mai multe zone rurale in care locuiesc britanici. Indiferent unde veti lucra in Marea Britanie, sunt cateva aspecte legate de modul de viata care merita intelese inainte de a ajunge

Manierele sunt o mare problema in  Marea Britanie.  Exista  tot felul de asteptari spuse si gandite  cu privire la eticheta,  pe care, desi nu toata lumea le respecta, pot fi extrem de utile pentru straini.

Punctualitate

În general, britanicii sunt punctuali. Dacă ați stabilit o întâlnire pentru ora 14.00, sunt șanse ca omologii tăi să ajungă la timp sau chiar înainte. Ei consideră foarte nepoliticos să ajungi cu întârziere la o întâlnire de afaceri

Transport colete in zilele de miercuri si joi.

Colaborand  cu mai multe firme de transport , oferim posibilitatea de a aduce beneficii pentru călătoriile desfășurate pe traseul Brasov- Anglia și retur.Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la maxim 50 de kg in mod gratuit.

Cum se transporta colete din Brasov spre Anglia?

Termenul standard de livrare a coletelor este intre 30-48 ore in functie de locatia de preluare si adresa de livrare! Nu sunt acceptate in colete alcoolul(tuica) si tigarile!

Parteneri coletarie spre alte zone din Romania

Dragon_star
Cargus
Fan Curier

Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie curse internationale regulate din Brasov cu destinatia Anglia realizate cu autocare si microbuze moderne si fiabile. Asiguram transportul de persoane din majoritatea oraselor din Romania, catre multiple destinatii din Anglia Plecarile pe ruta Brasov catre Anglia,  se realizeaza in zilele de JOI si Miercuri ale saptamanii. Pentru detalii exacte, va recomandam sa contactati la numerele de telefon .

Acte necesare

Carte de identitate sau pasaport valabil;

– Daca aveti un minor insotit de un parinte, va fi nevoie de o imputernicire a celuilalt parinte

– Daca aveti un minor insotit de o alta persoana, va fi nevoie de o procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;

In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii , despre traseele si agentiile noastre din tara.

Anglia – este cea mai mare și cea mai dens populată țară din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Mai multe detalii despre iesirea cetatenilor romani din tara

Marea Britanie – Condiții de călătorie

De ce să vizitați Anglia?

Anglia oferă destinația perfectă de vacanță plecând de pe Europa continentală, cu atracții care promit divertisment, la distanța unei scurte traversări cu feribotul.

Curse Brasov – Anglia tur si retur

Dispecerii nostri va stau la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane, in fiecare zi intre orele 8.00 – 22.00. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletului, statiile, orele de plecare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site. Este de preferat sa faceti rezervarea biletului cu cateva zile inainte de data plecarii. Deoarece astfel veti evita riscul de a nu gasi locuri libere. Tariful biletului poate creste tinand cont de destinatia finala sau de bagaj. Biletele pot fi cumparate si de la soferi. . Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic.

Suport clienti si informatii servicii

0756-833-674

0762-280-240

program de lucru

Luni-Duminica 08.30-20.30