Brasov Cambridge transport persoane Anglia

Transport persoane Brasov Cambridge si retur

Transport persoane Brasov Cambridge – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Conditii excelente de transport persoane catre: Germania, Austria, Olanda si Belgia Preturile pentru transport sunt cele mai bune pe care le poti gasi in Romania. Suna si convinge-te!

Curse autocar / microbuz Brasov Cambridge – Luni, , Joi, Vineri si Sambata.

Curse rapide Brasov Cambridge direct LA DESTINATIE!!!

Curse autocar  Brasov Cambridge

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse  microbuz Brasov Cambridge

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Brasov Cambridge

Cambridge  este un oraș universitar din în regiunea East din Anglia. Este situat la 80 km nord-nord-est de Londra.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

.Bilet microbuz Brasov Cambridge:

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Brasov Cambridge, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240