Bucuresti Bristol transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Bucuresti Bristol si retur  la adresa

Transport persoane Bucuresti Bristol

Transport persoane Bucuresti Bristol  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta

. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

 

Curse autocar / microbuz Bucuresti Bristol  – luni,joi,sambata

Curse rapide Bucuresti Bristol  LA DESTINATIE!!!

Bilete de autocar – transport persoane Bucuresti Bristol

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu c alte agentii de transport persoane din toata tara ne sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Bilet microbuz Bucuresti Bristol

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Bucuresti Bristol  cu plecare  in fiecare zi .

 Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Bucuresti Bristol

Orasul Bristol apartine naţiune England si judet City of Bristol.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Plecari spre Bristol din Bucuresti

Plecari din Bucuresti spre Bristol cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Bucuresti Bristol, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Telefon Rezervari

0762280240

 0756833674