Comanesti Nottingham transport persoane Anglia

Transport persoane Comanesti Nottingham

0756833674-0762280240

Transport persoane Comanesti Nottingham – calatoriti rapid si la adresa.Preluăm călătorii direct de la adresă daca sant in traseul masinii și avem grijă să te ducem până la adresa dorită prin serviciul  de transfer autocar.

Transport persoane Comanesti Nottingham

Curse autocar / microbuz Comanesti Nottingham –   Joi,

Curse rapide Comanesti Nottingham direct LA DESTINATIE!!!

Preturi promotionale!!!

.Beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare JOI

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Comanesti Nottingham

Orasul Nottingham apartine naţiune England, judet Derbyshire si districtul Erewash. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240 / 0756833674