Constanta Cambridge transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Constanta Cambridge Anglia la adresa

Transport persoane Constanta Cambridge

Transport persoane Constanta Cambridge – Specializati in transport persoane Constanta Anglia detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / Constanta Cambridge Anglia  –  vineri

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt Transport persoane Constanta Cambridge Anglia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Curse rapide Constanta Cambridge Anglia  LA DESTINATIE!!!

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim Transport persoane Constanta Cambridge Anglia cu plecare in fiecare zi de–Joi,

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.Transport persoane Constanta CambridgeAnglia prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze moderne

Transport persoane Cambridge Constanta

Cambridge este un oraș universitar în regiunea East din Anglia. Este situat la 80 km nord-nord-est de Londra.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Constanta Cambridge Anglia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari