Deva Manchester transport persoane Anglia

Transport persoane Deva Manchester si retur  la adresa

0756833674   0762280240

PLECARI DIN ROMANIA-joi

PLECARI DIN ANGLIA-duminica

AlexEuroTour specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor, ofera servicii de transport persoane Deva Manchester si retur la adresa. Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie

Transport persoane Deva Manchester

Preturi promotionale!!!

Beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  de alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Deva Manchester  c

3. transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si rapide la cele mai bune preturi

 Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Deva Manchester

Manchester  este unul dintre marile orașe în regiunea North West England.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie

Telefon Rezervari

0762280240 / 0756833674