Transport persoane Fagaras Bolton –

Transport persoane Fagaras Bolton la adresa

Transport persoane  Fagaras Bolton doar JOI, .

Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie

Fagaras Bolton cursa de MICROBUZ , pusa la dispozitia tuturor celor care doresc sa calatoreasca pe aceasta ruta pana la adresa.Transportul  persoanelor se face, cu autocarul, avand aer conditionat, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje, sistem audio video performant, toaleta, acestea fiind conduse de soferi bine pregatiti, cu o experienta vasta pe drumurile Europei. Imbarcarea calatorilor din Fagaras Bolton se efectueaza de la gara  calatorii fiind rugati sa fie cu cel putin 30 minute inainte pentru a putea fi puse bagajele si pentru a achita biletul de calatorie.

Galati Hamburg transport persoane

Biletul de autocar

Fagaras Bolton- reducerii pentru copii –Copiii cu varsta mai mica de 10 an beneficiaza de 10% reducere la pretul biletului. –    Bagajele ce depasesc 40Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.-  La bilet dus intors -reducere

Din Fagaras Bolton pretul calatoriei poate fi achitat in lei, sau lire depinde cum aveti dumneavoastra, si rezervarea se face telefonic, iar plata direct la sofer in ziua plecarii. Rezervarile se fac in prealabil cu cateva zile inainte de plecare asigurandu-va loc in autocar.

Bagaje admise

Inclus in pretul biletului aveti voie sa luati cu dumneavoastra un numar de 40 kg de bagaj care v-a fi pus la cala autocarului , si in autocar puteti avea bagajul de mana.

Soferii vor face pauze suficiente pentru calatori pentru nevoi personale, pentru recreiere dar si pentru a servi masa .

Autocarul va traversa Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Anglia.

Oferim informatii , precizari pentru a putea sa rezervati un loc cu multa bucurie.

Dorim sa va fim de folos oricand aveti nevoie de aceea sunati la

0756833674 –

0762280240