Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Focsani Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Focsani Anglia la adresa

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Focsani Anglia ,calatoriti rapid si la adresa ,luni,joi,sambata

Cu firma noastra aveti ocazia unei calatori placute si sigure pe toate traseele din Anglia. Efectuam curse autocar Focsani – Anglia in zilele de Luni, Joi,  si Sambata.La noi aveti cele mai accesibile preturi, preturile difera in functie de zile si de destinatie in care se efectuiaza plecarea iar pretul incepe de la 100 lire

Transport persoane Focsani Anglia

Noi punem la dispozitie autocare si microbuze moderne dotate cu conditiile necesare transportului adecvat.De asemeni va punem la dispozitie curse rapide cu microbuzul pe intreg teritoriul Angliei direct la adresa dorita.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ) :

Peco Petrom ora 6.30..Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic in ziua plecari de catre soferul care pargurge ruta Focsani Anglia.

 

Transport persoane Focsani Anglia tur retur

Efectuam TRANSPORT PERSOANE  pe toate orasele: DOVER, ASHFORD, MAIDSTONE, DARTFORD, LONDRA, LOUGHTON, CHELMSFORD, CHENSHUNT, ST.ALBANS, WATFORD, HAMEL HEMPSTEAD, AYLESBURI, OXFORD, SWINDON, BRISTOL, CRAWLEY, WOKING, BRACKNELL, SLOUGH, READING, NORTHAMPTON, RUGBY, COVENTRY, BIRMINGHAM, WOLVERHAMPTON, LEICESTER, STAFFORD, STOKE-ON-TRENT, DERBY, NOTTINGHAM, SHEFFIELD, ROTHERHAM, LIVERPOOL, WARRINGTON, ST.HELENS, MANCHESTER, BOLTON, ROCHDALE, LEEDS, BLACKBURN, PRESTON, BLACKPOOL. Se ofera gratuit o masa calda in Ungaria.

Transport persoane Anglia Focsani de la adresa

Va oferim servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Anglia Focsani cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Anglia persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Focsani.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Focsani Anglia la adresa

Anglia  este cea mai mare și cea mai dens populată țară din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Rezervari