Galati Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Galati Anglia la adresa

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Galati Anglia/ Anglia Galati ,calatoriti rapid si la adresa .,in zilele de luni,joi,sambata, Oferim servicii de transport persoane Romania Anglia in cele mai bune conditii si la cele mai bune preturi. Va punem la dispozitie curse de autocar regulate catre Anglia, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Anglia si retur.

Transport persoane Galati Anglia

Plecarile pt cursa persoane Galati Anglia sunt de la MccDonalds   5:30.

Preluarile de persoane din Anglia pentru Galati se fac de la adresa.

0756833674   0762280240

REZERVARI BILETE AUTOCAR ROMANIA – ANGLIA

Firma de transport persoane va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane Romania – Anglia si retur  Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

Rezervari bilete de autocar prin AlexEurotour

Dispecerii nostri va stau la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane,, in fiecare zi intre orele 8.00 – 22.00. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletului, statiile, orele de plecare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site. Este de preferat sa faceti rezervarea biletului cu cateva zile inainte de data plecarii.

Deoarece astfel veti evita riscul de a nu gasi locuri libere. Tariful biletului poate creste tinand cont de destinatia finala sau de bagaj. Biletele pot fi cumparate si de la soferi. Plecarile  sunt in fiecare zi. Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic.

Contactati-ne pentru bilet autocar /microbuz Galati Anglia
Plecari spre Anglia din Galati cu autocarul sau microbuzul in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii transport la adresa Galati Anglia ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

 Plecari – Galati Anglia zilnice

Anglia  este cea mai mare și cea mai dens populată țară din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Rezervari