Galati Basildon transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Galati Basildon si retur la adresa

 

Galati Basildon transport persoane

– Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Galati Basildon  –  in fiecare zi .de luni,joi,sambata

Curse rapide Galati Basildon  LA DESTINATIE!!!

 

Galati Basildon

! Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Basildon Galati transport persoane de la adresa

1. Oferim transport autocar Galati Basildon si din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu microbuz Galati Basildon  cu plecare  in fiecare zi de luni,joi,sambata.

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile

4 . transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne.Din Anglia persoanele se preiau de la domiciliu si se transporta rapid in siguranta si confort in  Romania

Transport persoane Galati Basildon la adresa

Basildon este un oraș și un district ne-metropolitan situat în comitatul Essex, regiunea East of England. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

 Rezervari

0762280240

 -0756833674

si pe   http://www.alexeurotour.ro