Galati Birmingham transport persoane

Transport persoane Galati Birmingham Anglia si retur, la adresa

Galati Birmingham transport persoaneGalati Birmingham Transport persoane  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Galati Birmingham  – luni,joi,sambata

Curse rapide Galati Birmingham direct LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!!

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Transport persoane Galati Birmingham in fiecare luni,joi,sambata

Birmingham este al doilea oraș ca mărime în Regatul Unit. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra

, 2. Oferim transport persoane Galati Birmingham  cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3. Galati Birmingham si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze  moderne  la cele mai bune preturi

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Telefon Rezervari

0762280240-

 0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro