Galati Blackburn transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Galati Blackburn Anglia la adresa

Transport persoane Galati BlackburnAlexEuroTour specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor, ofera servicii de transport persoane Galati Blackburn si retur la adresa. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele!

Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra

Plecari  din Galati spre Blackburn-luni,joi,sambata cu autocarul si microbuzul

Pretul biletului pentru  Galati Anglia si retur

. In pretul biletului aveti inclus de asemenea bagaj de pana la 40kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina),... Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport  si , copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.  Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.  Oferim servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Galati Blackburn / Blackburn Galati la ADRESA

Transport persoane Blackburn Galati cu preluare de la adresa

Daca doriti sa calatoriti din Galati catre unul din orasele Marii Britanii,cu autocarul sau microbuzul, Alexeurotour va pune la dispozitie cele mai avantajoase servicii si preturi . Transportul de persoane Galati – Anglia se realizeaza ZILNIC de la ora 05.30 din MC.DONALDS direct la destinatia dorita de dvs.

Transport persoane Galati Blackburn  luni,joi,sambata,la adresa

Blackburn este un oraș în comitatul Lancashire, regiunea North West. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise. AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA,ITALIA,OLANDA, Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Transport catre Blackburn-beneficii

Plecari Romania Blackburn – in fiecare zi,  la adresa de destinatie
-Retur Romania Blackburn – in fiecare zi, mai multe detalii telefonic
-Preturile sunt cuprinse intre 100-120 de euro / sens
-Bagaj de cala de pana la 45-50 de kilograme gratuit
-Bagaj de mana sau bagaj mai mic (rucsacul sau geanta pe care o puteti lua in autocar sau microbuz) gratuit.

Plecari spre Blackburn din Galati

Ne-am lovit de multe ori de problemele tipice acelora care lucreaza peste hotare. Limitari ale bagajelor in avion, costuri mari de transfer de la aeroport la adresa, greutatea de a cara bagajul sau costuri prea mari pentru taxi, depasirea bagajului de cala si plata unor taxe suplimentare.Astfel am hotarat sa venim in ajutorul tuturor celor care isi doresc un loc de munca bine platit si au decis sa lucreze in Anmglia

Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Firma noastra de transport persoane international, va pune la dispozitie curse cu autocarul Romania – Anglia, tur si retur sau cu microbuzul, catre cele mai importante orase din Anglia, la preturi extrem de avantajoase.

Avantaje pentru transport Galati Blackburn

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
*** Deoarece avem curse rapide, nu efectuam servicii de transport colete, pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! Nu se accepta plata la destinatie

Transport persoane  catre  Anglia 

Serviciul de transport persoane Romania Anglia este organizat cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, in care te vei simti minunat dat fiind utilitatile moderne pe care le au si soferii profesionisti care le conduc.
Detalii despre ora si locul de plecare aflati la rezervare.

Rezerva bilet microbuz pe ruta Romania Anglia rapid si simplu, telefonic la numerele afisate

Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, nu ezitati sa ne contactati.

Pentru transport Galati – Anglia veti beneficia de autocare moderne, dotate cu aer conditionat, televizor, sistem audio.
Va stam la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane Galati- Anglia si retur non stop. Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. in cele mai bune conditii.

Rezervari bilete autocar si microbuz catre Anglia

E foarte usor si rapid sa rezervi bilete de autocar ieftine. Grupurile mai mari de 10 persoane beneficiaza si de reduceri . Puteti modifica oricand (chiar si in ziua plecarii) data de plecare.
Orar si informatii utile.. Trebuie doar sa faci rezervarea de restul , ne ocupam noi!
Pentru rezervari si informatii suplimentare, va invitam sa ne contactati

TELEFONIC la numerele de telefon afisate mai jos

Dispecerii de la birourile teritoriale va stau la dispozitie ZILNIC, !!!

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate

Rezervari

0756833674 –

0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro