Galati Exeter transport persoane

Transport persoane Galati Exeter Anglia si retur la adresa

  Galati Exeter Transport persoane

Transport persoane Galati Exeter – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Galati Exeter– luni,joi,sambata

Curse rapide Galati Exeter direct LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!!.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului.In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Galati Exeter cu plecare  in fiecare zi,

3. Transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

Transport persoane Galati Exeter

Exeter este un oraș și un district nemetropolitan în Regatul Unit, reședința comitatului Devon, în regiunea South West .Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA  Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

 Rezervari

0762280240–  0756833674  si pe http://www.alexeurotour.ro