Galati Grimsby transport persoane

Transport persoane Galati Grimsby Anglia si retur la adresa

Transport persoane Galati Grimsby

 

Transport persoane Galati Grimsby – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Galati Grimsby–  luni,joi,sambata

Curse rapide Galati Grimsby direct LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!!

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului.In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cualte agentii de transport persoane din toata tara neface sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Galati Grimsby cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata la adresa

3.transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze moderne  la cele mai bune preturi

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Galati Grimsby luni, joi,sambata la adresa

Grimsby . Orașul se află în districtul unitar North East Lincolnshire a cărui reședință este. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.  AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –> italia,olanda,danemarca GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

 

 Rezervari

0762280240-

 0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro