Galati Hull transport persoane

Transport persoane Galati Hull Anglia si retur

0756833674-0762280240

doar joi

Transport persoane Galati Hull  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si   uze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Galati Hull  –,joi

Curse rapide Galati Hull  LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Galati Hull

Preturi promotionale!!!

Reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

 *Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Galati Hull  cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne  la cele mai bune preturi

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Galati Hull  ,joi

Orasul Hull apartine naţiune England, judet East Riding of Yorkshire si districtul City of Kingston upon Hull.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –> ITALIA,PLANDA,DANEMARCA, GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA.Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Rezervari

0756833674 –

0762280240