Galati Ipswich transport persoane

Transport persoane Galati Ipswich Anglia la adresa

0762280240- 0756833674

Transport persoane Galati Ipswich  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Galati Ipswich

Curse autocar / microbuz-luni,joi,sambata.

Curse rapide Galati Ipswich direct LA DESTINATIE!!!

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata,

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.Transport persoane  prin AlexEuro Tour cu autocare moderne

Transport persoane Galati Ipswich

Ipswich  este un oraș și un district ne-metropolitan din Regatul Unit, reședința comitatului Suffolk, situat în regiunea East, Anglia.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.  AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 Rezervari

0762280240-  0756833674