Galati Kendal transport persoane

Transport persoane Galati Kendal Anglia si retur la adresa

Transport persoane Galati Kendal

 

– Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Galati Kendal  –  luni,joi,sambata

Curse rapide Galati Kendal  LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!

! Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Galati Kendal  cu plecare  in fiecare zi de luni,joi,sambata.

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile

4 . transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne

 

Transport persoane Galati Kendal- luni,joi,sambata.la adresa

Kendal este un oraș în comitatul Cumbria, regiunea North WestAnglia.. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.Oferim servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp

 

 Rezervari

0762280240

 -0756833674

si pe   http://www.alexeurotour.ro