Galati Redditch transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Galati Redditch Anglia si retur la adresa

Transport persoane Galati Redditch – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Galati Redditch Anglia

 

Curse autocar / microbuz Galati Redditch – luni,joi,sambata

Curse rapideGalati Redditch direct LA DESTINATIE!!!

Preturi promotionale!!!

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemenea o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Galati Redditch cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3. transport persoane si retur prin AlexEuroTour cu autocare  moderne la cele mai bune preturi

4. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

Transport persoane Galati Redditch– luni,joi,sambata la adresa

Orasul Redditch apartine naţiune England, judet Worcestershire si districtul Redditch. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Rezervari

0756833674  -0762282240  si pe http://www.alexeurotour.ro