Transport persoane Galati Torquay , bilete autocar

Transport persoane Galati Torquay la adresa

Instiintam calatorii ca transport persoane Galati Torquay se face zilnic

Galati Torquay cursa de autocar , pusa la dispozitia tuturor celor care doresc sa calatoreasca pe aceasta ruta pana la adresa.

Transportul  persoanelor se face, cu autocarul, avand aer conditionat, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje, sistem audio video performant, toaleta, acestea fiind conduse de soferi bine pregatiti, cu o experienta vasta pe drumurile Europei.

Imbarcarea calatorilor din Galati Torquay se efectueaza de la gara  calatorii fiind rugati sa fie cu cel putin 30 minute inainte pentru a putea fi puse bagajele si pentru a achita biletul de calatorie.

 

AlexEuroTour-specializata in transportul persoanelor , cu o vechime pe piata transporturilor, ofera servicii de transport persoane Galati Torquay si retur la adresa. Parcul  auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Plecari Galati Torquay si Torquay Galati zilnic-la adresa

 

 

. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 40kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), .De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  cele mai mici preturi, . Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Galati Torquay transport persoane
Galati Torquay transport persoane

 

Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare zi,

3.  transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi din Romania.

Plecari Galati Torquay si Torquay Galati

.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756833674 –

0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro