Gherla Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Gherla Anglia la adresa

– Specializati in transport persoane Gherla Anglia detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de caresperam sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Transport persoane Gherla Anglia

                  Telefon Rezervari

            0762280240 – 0756833674

Vacanta la Londra – Capitala Regatului Britanic.

Cu toate acestea este una dintre cele mai populare destinatii turistice. Acest lucru se datoreaza probabil faptului ca orasul de pe Tamisa are cate ceva de oferit pentru orice turist, indiferent de bugetul sau.

Transport persoane Gherla Anglia

Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!
Transport persoane  Anglia Gherla de la adresa

Curse autocar / microbuz Gherla  Anglia

Curse rapide Anglia Gherla direct de LA DESTINATIE!!!

Londra (în engleză London) este capitala Angliei și a Regatului Unit. Este cel mai important centru politic, financiar (datorită City-ului),cultural și artistic al Regatului Unit, și unul dintre cele mai importante orașe ale lumii

Curse autocar Anglia Gherla

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului.In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Curse microbuz  Gherla Anglia

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Anglia Londra cu plecare in fiecare zi, 3.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Plecari din  Gherla catre Anglia

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240 – 0756833674