Hunedoara Londra Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Hunedoara Londra  Anglia la adresa

0762280240- 0756833674

Transport persoane Hunedoara Londra Anglia – Specializati in transport  persoane  , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Romania Anglia cu Alex EuroTour.

Curse autocar Anglia – Londra  Hunedoara

Curse rapide  LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Hunedoara Londra  Anglia la adresa 

Curse autocar Hunedoara- Londra

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,  In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje

.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Hunedoara – Londra

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim Transport persoane Hunedoara Londra Anglia cu plecare  in fiecare luni,marti,joi,vineri,sambata

3.Specializati in transport international de persoane ,  autocarele si microbuzele sant corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0762-280-240

0756-833-674 si pe http://www.alexeurotour.ro.

Plecari spre Anglia-Hunedoara Londra

Londra (în engleză London) este capitala Angliei și a Regatului Unit.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!