Pascani Carlisle transport persoane Anglia la adresa

 

Transport persoane Pascani Carlisle  la adresa

0762280240- 0756833674

Transport persoane Pascani Carlisle – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Pascani Carlisle –

Curse rapide Pascani Carlisle

Curse microbuz Pascani Carlisle.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Informatii & Rezervari bilete autocar 

Efectuam transport persoane Pascani Carlisle la cele mai rezonabile preturi. Transportul de persoane cu un maxim profesionalism si in siguranta deplina.
Carlisle este un oraș și un district nemetropolitan în Regatul Unit, reședința și cel mai important oraș din comitatulCumbria, regiunea North West EnglandAnglia

NOU! Plecari autocare Pascani (Romania): Avem plecari autocare zilnic din Alba Iulia spre Anglia.
Destinatie autocare Anglia: Londra, Manchester, Calais , Dover , Maidstone, Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Liverpool.

Reduceri bilete autocar:

 

Bilet microbuz Pascani Carlisle : In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Pascani Carlisle, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240