Pascani Corby transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Pascani Corby la adresa

0756833674   0762280240

 

Transport persoane  Pascani Corby – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane 

Curse autocar / microbuz Pascani Corby  –luni,joi,sambata

Curse autocar Anglia- Pascani Corby LA DESTINATIE!!!

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Informatii & Rezervari bilete autocar 

Efectuam transport persoane Pascani Corby la cele mai rezonabile preturi. Transportul de persoane cu un maxim profesionalism si in siguranta deplina.
Transport persoane Pascani Corby presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, Corby este un oraș și un district ne-metropolitan situat în Regatul Unit, în comitatul Northamptonshire, regiunea North WestAnglia

Bilet microbuz  Pascani Corby transport zilnic tur retur

1. Oferim transport autocar si microbuz

2. Pascani Corby transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3Pascani Corby transport persoane cu autocare si microbuze,la preturi cele mai mici,

NOU! Plecari autocare Pascani(Romania): Avem plecari autocare zilnic din Alba Iulia spre Anglia.
Destinatie autocare Anglia: Londra, Manchester, Calais , Dover , Maidstone, Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Liverpool.

Reduceri bilete autocar:

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Bilet microbuz Pascani Corby : In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Pascani Corby, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756833674   0762280240