Pascani Corby transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Pascani Corby la adresa

Transport persoane Pascani Corby

Transport persoane  Pascani Corby – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Pascani Corby  –luni,joi,sambata

Curse autocar Anglia- Pascani Corby LA DESTINATIE!!!

Alex EuroTour asigura transport persoane Pascani Corby  ,calatoriti rapid si la adresa.Pascani Corby cu autocarul  trebuie sa reprezinte un plus de calitate pentru tine.Valoarea calitatii transportului se reflecta prin anii in care am calatorit in Europa atat in lung cat si-n lat.

Informatii & Rezervari bilete autocar 

Efectuam transport persoane Pascani Corby la cele mai rezonabile preturi. Transportul de persoane cu un maxim profesionalism si in siguranta deplina.
Transport persoane Pascani Corby presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, Corby este un oraș și un district ne-metropolitan situat în Regatul Unit, în comitatul Northamptonshire, regiunea North WestAnglia

Bilet microbuz  Pascani Corby transport zilnic tur retur

1. Oferim transport autocar si microbuz Pascani Corby si  din alte  orase

2. Pascani Corby transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3Pascani Corby transport persoane cu autocare si microbuze,la preturi cele mai mici,

NOU! Plecari autocare Pascani(Romania): Avem plecari autocare zilnic din Alba Iulia spre Anglia.
Destinatie autocare Anglia: Londra, Manchester, Calais , Dover , Maidstone, Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Liverpool.

Reduceri bilete autocar:

Se aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat

Bilet microbuz Pascani Corby : In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Pascani Corby, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240