Pascani Doncaster transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Pascani Doncaster si retur 

0762280240- 0756833674

Transport persoane Pascani Doncaster  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta

. Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane

Curse autocar  Pascani Doncaster -in fiecare luni,joi,sambata

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Pascani Doncaster transport persoane Anglia

1. Oferim transport autocar si microbuz din maI multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Pascani Doncaster  cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!.

4.Transport persoane  si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze  moderne

Transport persoane Pascani Doncaster

Orasul Doncaster apartine naţiune England, judet South Yorkshire si districtul DoncasterRecomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Rezervari

0762280240

 0756833674