Pascani Doncaster transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Pascani Doncaster si retur la adresa

Transport persoane Pascani Doncaster

Transport persoane Pascani Doncaster  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta

.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar  Pascani Doncaster -in fiecare luni,joi,sambata

Curse rapide Pascani Doncaster  LA DESTINATIE!!!!.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Pascani Doncaster transport persoane Anglia

1. Oferim transport autocar si microbuz din maI multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Pascani Doncaster  cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!.

4.Transport persoane  si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze  moderne

Transport persoane Pascani Doncaster

Orasul Doncaster apartine naţiune England, judet South Yorkshire si districtul DoncasterRecomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Rezervari

0762280240

 0756833674