Pascani Liverpool transport persoane Anglia

Transport persoane Pascani Liverpool la adresa

 

Transport persoane Pascani Liverpool – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Pascani Liverpool

 

Curse autocar / microbuz Pascani Liverpool – luni,marti,joi,sambata

Curse rapide Pascani Liverpool direct LA DESTINATIE!!!

 

Curse autocar Pascani Liverpool

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Liverpool Pascani transport cu autocar si microbuz

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Pascani Liverpool cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur, 3

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

Pascani Liverpool Transport persoane la adresa

.Liverpool este oraș și un Burg Metropolitan în cadrul Comitatului Metropolitan Merseyside în regiunea North West England.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

 

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Telefon- Rezervari

0762280240 –

0756833674