Transport persoane Pascani Middlesbrough

Transport persoane Pascani Middlesbrough la adresa

Instiintam calatorii ca transport persoane Pascani Middlesbrough se face zilnic

Pascani Middlesbrough cursa de autocar , pusa la dispozitia tuturor celor care doresc sa calatoreasca pe aceasta ruta pana la adresa.

Transportul  persoanelor se face, cu autocarul, avand aer conditionat, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje, sistem audio video performant, toaleta, acestea fiind conduse de soferi bine pregatiti, cu o experienta vasta pe drumurile Europei.

    Transport persoane cu autocar/ microbuz  la ADRESA.

AlexEuroTour specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor, ofera servicii de transport persoane Pascani Middlesbrough si retur la adresa. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

 Plecari Pascani Middlesbrough   si  Middlesbrough Pascani

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Pascani(Romania) spre Middlesbrough (Anglia) se fac ZILNIC!!!–

 

Orasul Middlesbrough apartine naţiune England, judet North Yorkshire si districtul Middlesbrough

transport persoane Pascani Middlesbrough
transport persoane Pascani Middlesbrough

. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 40kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina),... Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport  si , copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.

 

 

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Braila Middlesbrough  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Transport persoane Middlesbrough Pascani cu preluare de la adresa

Oferim servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon

0756833674

-0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro