Pascani Newcastle transport persoane la adresa

Transport persoane Pascani Newcastle  la adresa

Transport persoane Pascani Newcastle  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar  Pascani Newcastle  – luni,joi,sambata

Curse rapide Pascani Newcastle  LA DESTINATIE!!!! Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Bilet autocar Pascani Newcastle

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Curse microbuz  Pascani Newcastle

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Pascani Newcastle  cu plecare  in fiecare zi

3.transport persoane si  retur prin Alex Euro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi din Romania

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA

Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Newcastle upon Tyne (de obicei numit prescurtat Newcastle) este un oraș și un Burg Metropolitan în cadrul Comitatului Metropolitan Tyne and Wear în regiunea North East England.

Plecari saptamnale cu microbuze,la destinatie din Romania spre Anglia dar si din Anglia catre Romania.

.Romania Anglia  Transport persoane la adresa

, Avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite.Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina..

Telefon- Rezervari

0762280240

 0756833674