Pascani Northampton transport persoane Anglia

Transport persoane Pascani Northampton la adresa

Transport persoane Pascani Northampton  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Pascani Northampton

 

Curse autocar / microbuz Pascani Northampton  – luni,joi,sambata

Curse rapide Pascani Northampton direct LA DESTINATIE!!!

Curse autocar  Pascani Northampton

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Pascani Northampton

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Pascani Northampton  cu plecare  in fiecare zi

.3.Transport persoane Pascani Northampton si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Telefon- Rezervari

0762280240

 0756833674

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Pascani Northampton

Orasul Northampton apartine naţiune England, judet Northamptonshire si districtul Daventry.