Transport persoane Pascani Plymouth

Cauti transport persoane Pascani Plymouth? Aici gasesti bilete autocar Pascani Plymouth si retur la preturi convenabile. Efectuam transport international de persoane Romania-Anglia.

Transport persoane Pascani Plymouth
Transport persoane Pascani Plymouth

 

 

Apeleaza la o firma de transport de incredere! Suna la numerele afisate pentru a face rezervare bilete autocar ieftine Pascani-Anglia. Transportam persoanepe ruta Romania Plymouth cu plecare atat din orasele mai mari cat si provincie, direct la adresa dorita si cu conditii excelente de calatorie, in autocare moderne si microbuze.

 

 

 

 

 

Pret bilete Pascani Plymouth: pentru a afla cu exactitate costul, sunati la unul din numerele afisate, deoarece pretul poate depinde de perioada si alte variabile, precum varsta, bagaj etc. Veti primi informatii si despre plecari spre Anglia, traseul efectuat spre Marea Britanie  sau orarii etc.

Curse transport persoane cu autocar / microbuz Pascani Plymouth si retur la ADRESA

AlexEuroTour-specializata in transportul persoanelor , cu o vechime pe piata transporturilor, ofera servicii de transport persoane Pascani Plymouth si retur la adresa. Parcul  auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Plecari Pascani Plymouth si Plymouth Pascani

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Pascani(Romania) spre Plymouth (Anglia).

transport persoane Pascani Plymouth
transport persoane Pascani Plymouth

 

 

Pretul biletului pentru transport persoane Pascani Plymouth

. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 40kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), .De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  cele mai mici preturi, . Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 Plymouth este un oraș și o Autoritate Unitară în regiunea South West England. Orașul este situat într-unul dintre cele mai mari porturi naturale din lume

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon

:0756833674 –

0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro

 

.