Pascani Swindon transport persoane la adresa

Transport persoane Pascani Swindon la adresa

0762280240- 0756833674

Transport persoane Pascani Swindon – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane

Curse autocar / microbuz Pascani Swindon – luni,joi,sambataTransport persoane Pascani Swindon

Informatii & Rezervari bilete autocar 

Efectuam transport persoane Pascani Swindon la cele mai rezonabile preturi. Transportul de persoane cu un maxim profesionalism si in siguranta deplina.
Transport persoane Pascani Swindon presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, Swindon este un oraș și o Autoritate Unitară în regiunea South West England

NOU! Plecari autocare Pascani (Romania): Avem plecari autocare zilnic din Alba Iulia spre Anglia.
Destinatie autocare Anglia: Londra, Manchester, Calais , Dover , Maidstone, Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Liverpool.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Reduceri bilete autocar:

Se aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat

Bilet microbuz Pascani Swindon : In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Pascani Swindon, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240