Piatra Neamt Londra transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Piatra Neamt Londra la adresa Anglia

Transport persoane Piatra Neamt Londra

Transport persoane Piatra Neamt Londra  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Piatra Neamt Londra  –  in fiecare zi .

Curse rapide Piatra Neamt Londra  LA DESTINATIE!!!

Curse autocar Piatra Neamt Londra Anglia

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Piatra Neamt Londra Anglia

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Piatra Neamt Londra  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur

,3.Transport persoane Piatra Neamt Londra si retur prin Alex Euro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi .

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane  Londra Piatra Neamt

Londra  este capitala Angliei.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240

 0756833674