Poiana Largului Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Poiana Largului Anglia la adresa si retur

0756833674   0762280240

  Transport persoane Poiana Largului Anglia  -Curse  de transport persoane și colete pe traseul Poiana Largului Anglia și retur . Rezervări bilete la telefonul afisat sau pe whatsaap.Plecarea doar  MIERCURI si JOI cu retur SAMBATA-DUMINICA

Plecarile sant anuntate de catre sofer cu o zi inainte catre:catre:Londra,Watford,Slough,Luton,Oxford,Reading,Birmingam ,Northampton,Leicrster,Milton Keynes,,Peterborough,Norwich,Brighton,Guilford,

 Impreuna cu Alexeurotour puteti sa beneficiati de calatorii in Europa individuale sau alaturi de familie si prieteni in conditii civilizate si moderne la preturi extrem de avantajose. Efectuam transport de persoane Poiana Largului – Anglia direct la destinatia clientului, in fiecare saptamana cu autocare si microbuze

Plecare MIERCURI si JOI-retur din Anglia- Duminica

Serviciile noastre de transport persoane includ dotari precum aer conditionat, , sistem video si audio, insotitor de bord, cat si scaune rabatabile, spatioase si confortabile. Punem accent pe corectitudine si respect in relatia cu clientii nostri, de aceea pentru transportul de persoane Poiana Largului– Anglia oferim tarife corecte in raport pret-calitate. Soferii nostri au experienta necesara pentru a duce la bun sfarsit curse internationale, sunt amabili si isi cunosc bine traseul.

Transport persoane Poiana Largului Anglia

 Informatii & Rezervari bilete autocar 

Efectuam transport persoane  la cele mai rezonabile preturi. Transportul de persoane cu un maxim profesionalism si in siguranta deplina.
Transport persoane presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea   folosim  autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

NOU! Plecari autocare Poiana Largului: Avem plecari autocare  din Poiana Largului spre Anglia.
Destinatie autocare Anglia: Londra, Manchester, Calais , Dover , Maidstone, Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Liverpool.

Bilet microbuz Poiana Largului Anglia : In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

Dispecerat rezervari –

Pentru detalii și prețul călătoriei, va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, dat fiind faptul ca transportul se efectueaza pana la adresa solicitata.

Suport clienti si informatii servicii

0756-833-674

0762-280-240

program de lucru

Luni-Duminica 08.30-20.30

Rezervari