Poiana Largului Londra transport persoane la adresa

Transport persoane Poiana Largului Londra

0756833674   0762280240

Londra este un oras atractiv pentru oricine.Un oras in care se gaseste mereu ceva de facut, fie ca e vorba de munca, fie ca este vorba de distractie.  Sunteti unul , care ,dintr-un anumit motiv urmeaza sa ajunga in Londra.Serviciul de  transport de persoane Poiana Largului – LONDRA cu autocarul pe care noi il punem la dispozitie este sigur, confortabil si economic.

Oferim servicii de transport persoane  la cele mai bune preturi. Autocarele de transport persoane te transporta in siguranta si confort din Poiana Largului spre Londra.

Cu noi ai  curse spre Anglia la preturi rezonabile si in conditii de siguranta.Transport persoane Poiana Largului Londra

Programul autocarelor Poiana Largului– Londra?
NOU! Plecari autocare Poiana Largului Londra: Avem plecari autocare din Poiana Largului spre Londra zilnic!

Statii autocare Londra: In marile orase din Anglia avem statii de autocar, iar pentru cursele de autocar spre Londra te ducem exact pana la destinatie!

Capitala Marea Britanie este orașul Londra

Plecari din Poiana Largului – Londra

Te invitam sa te asezi comod in autocar , pana la adresa din orasul in care vrei sa ajungi. Uita de oboseala, de mutatul bagajelor dintr-o masina in alta si de senzatia ca poate ai uitat ceva in alt mijloc de transport. Te urci relaxat in autocar  si cobori linistit si odihnit exact acolo unde iti doresti.

Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour-Tur, companii cu care colaboram.

Pret bilet Poiana Largului  Londra

Fiecare calatorie in parte inseamna o noua experienta in viata ta. Indiferent care este motivul voiajului tau, noi avem grija ca lucrurile sa mearga bine. Te insotim de la adresa ta din Romania, pana la destinatie si ne asumam responsabilitatea ca tu sa ajungi rapid, in siguranta si fara alte costuri suplimentare!Ai acces la autocar ,Poiana Largului Londra cu rezervari bilete autocar Poiana Largului Londra, rapid si simplu.

Autocarul de transport persoane  iti ofera siguranta, rapiditate si profesionalism.
Transport persoane Poiana Largului spre Londra? Alege cu cine calatoresti spre Londra!

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Pentru mai multe detalii,va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240     si pe alexeurotour.ro.