Poiana Largului Londra transport persoane

Transport persoane Poiana Largului Londra

0756833674   0762280240

Transport persoane Poiana Largului Londra  -Curse  de transport persoane și colete pe traseul Poiana Largului Anglia și retur . Rezervări bilete la telefonul afisat sau pe whatsaap.Plecarea doar   JOI cu retur DUMINICA

Plecarile sant anuntate de catre sofer cu o zi inainte catre:catre:Londra,Watford,Slough,Luton,Oxford,Reading,Birmingam ,Northampton,Leicrster,Milton Keynes,,Peterborough,Norwich,Brighton,Guilford,

 Impreuna cu Alexeurotour puteti sa beneficiati de calatorii in Europa individuale sau alaturi de familie si prieteni in conditii civilizate si moderne la preturi extrem de avantajose. Efectuam transport de persoane Poiana Largului – Londra direct la destinatia clientului, in fiecare saptamana cu autocare si microbuze

Plecare  JOI-retur din Anglia- Duminica

Serviciile noastre de transport persoane includ dotari precum aer conditionat, , sistem video si audio, insotitor de bord, cat si scaune rabatabile, spatioase si confortabile. Punem accent pe corectitudine si respect in relatia cu clientii nostri, de aceea pentru transportul de persoane Poiana Largului– Londra oferim tarife corecte in raport pret-calitate. Soferii nostri au experienta necesara pentru a duce la bun sfarsit curse internationale, sunt amabili si isi cunosc bine traseul.

Transport persoane Poiana Largului Londra

Programul autocarelor Poiana Largului– Londra?
NOU! Plecari autocare Poiana Largului Londra: Avem plecari autocare din Poiana Largului spre Londra zilnic!

Statii autocare Londra: In marile orase din Anglia avem statii de autocar, iar pentru cursele de autocar spre Londra te ducem exact pana la destinatie!

Capitala Marea Britanie este orașul Londra

Plecari din Poiana Largului – Londra

Te invitam sa te asezi comod in autocar , pana la adresa din orasul in care vrei sa ajungi. Uita de oboseala, de mutatul bagajelor dintr-o masina in alta si de senzatia ca poate ai uitat ceva in alt mijloc de transport. Te urci relaxat in autocar  si cobori linistit si odihnit exact acolo unde iti doresti.

Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut.

Pret bilet Poiana Largului  Londra

Fiecare calatorie in parte inseamna o noua experienta in viata ta. Indiferent care este motivul voiajului tau, noi avem grija ca lucrurile sa mearga bine. Te insotim de la adresa ta din Romania, pana la destinatie si ne asumam responsabilitatea ca tu sa ajungi rapid, in siguranta si fara alte costuri suplimentare!Ai acces la autocar ,Poiana Largului Londra cu rezervari bilete autocar Poiana Largului Londra, rapid si simplu.

Autocarul de transport persoane  iti ofera siguranta, rapiditate si profesionalism.
Transport persoane Poiana Largului spre Londra? Alege cu cine calatoresti spre Londra!

Pentru mai multe detalii,va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240   

 si pe alexeurotour.ro.